Picture
Sziasztok! Habár már kész voltam a következő bejegyzésem témájával, egy fantasztikus felfedéezés és ötlet nem hagyott nyugodni; ezzel fekszem, ezzel kelek, minden másodpercemben ez foglalkoztat.

Hallottatok már a fogbeültetés módszeréről? Bizonyára nem vagyok egyedül a hiányos fogsorommal. Fogainkat sokféle képpen is elveszíthetjük, az én keresztem valószínűleg az édességek iránti töretlen rajongásom kislánykorom óta.

Sajnos viszonylag hamar szuvasodni kezdtek a fogaim, 30éves koromra már 2 koronával, 3 kihúzott foggal, és 2 töméssel a számban haraptam bele a reggelimbe. Mondanom sem kell, nem voltam éppen magabiztos, amikor széles mosolyra nyílt volna a szám. Inkább eltakartam a kezemmel, vagy ami még rosszabb, kezdtem leszokni a mosolygásról. Jóllehet én csak a mozdulatról szerettem vona leszokni, a mosolygás elmaradásával az életemből is kezdett kiveszni a vidámság.

És akor megcsillant a remény! Kiderült, hogy a férjem egészségbiztosításának a terhére megcsináltathatom a fogaimat! Végre! El nem tudom mondani milyen régóta vágytam már arra, hogy újra magabiztosan mosolyoghassak, és elégedetten nézzek vissza magamra, széles mosollyal a tükörből. A megoldás neve: teljes fogpótlás.

Az új tehnológiának köszönhetően – nevezzük nevén a gyereket: fogbeültetés – újra teljes értékű fogaim lehetnek, amelyekkel ugyanolyan biztosan és erősen rághatok, mintha teljesen egészséges és ép fogaim lennének.

Az implantátumoknak köszönhetően a fogbeültetés implantáció után az új, mesterséges fogak teljesen egyenértékűek az eredeti természetes fogakkal. Újra teljes lehet a mosolyom! Ez a legkorszerűbb beavatkozás a fogpótlás területén, éppen ezért sajnos elég drága, a fizetésemből nem is engedhetném meg magamnak, még egyetlen fogat sem. De az egészsébpénztári számlának hála, most megnyílt a lehetőség a tükéletes mosoly előtt! Jövő héten megyek az első kezelésre, izgulok, és ősuintén szólva kicsit félek is a fájdalomtól, dehát a szépségért szenvedni kell!





Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    August 2012

    Categories

    All